UK
Husk mig
Glemt dit login?

HANDELSBETINGELSER

1. Bestilling
Al bestilling foregår via www.12-rays.dk

2. Priser
Alle priser er inkl. 25% moms og oplyst i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og og trykfejl. 


3. Rabatkoder

Der kan max. bruges to rabatkoder per ordre.

Ordrer hvor der benyttes mere end to rabatkoder vil blive annulleret.

4. Retur / fortrydelse

Skulle du fotryde dit køb kan kan det ikke fortydes hvis du har taget produktet/softwaren i brug. Har du endnu ikke benyttet softwaren inden fortrydelse skal du henvende dig til os.

Ved køb af kurser kan købet ikke fortrydes efter vi har aftalt en afholdelses dato sammen med dig eller du har tilmeldt dig en af de forslåede datoer.

6. Ordreoptagelsesvilkår
I forbindelse med placering af din ordre, vil vores computer fremsende en E-mail til dig, således at du kan se om din bestilling er korrekt. Ved accept af leveringsbetingelser, accepteres også at denne e-mail ikke kan opfattes som en juridisk bindende ordrebekæftelse, hvorved en aftale er indgået. Men alene et elektronisk svar fra en computer, til at fastslå om det rigtige er indtastet.

7. Vare specifikationer
Specifikationer og relevante informationer omkring vores varer fremgår på de enkelte software/kursus informationssider.

8. Vedrørende persondata GDPR ( General Data Protection Regulation

Ved køb af program 12 stråler med integration af Krop, Sjæl og Ånd giver køber sit samtykke til at programmet udregner købers personlige 12 stråler med integration af Krop, Sjæl og Ånd. Køber indtaster sine data i programmet og det personligt udregnede program med 12 stråler med integration af Krop, Sjæl og Ånd er kun tilgængeligt med køber/brugers eget personlig password.

Betaling via PayPal

PayPal Acceptance Mark

Alle priser er DKK og inkl. moms